Донбас тероризує маніяк із зашморгом, який ґвалтує і вбиває жінок

Четвер, 27 січня 2011, 09:20
Маніяку приписують низку зґвалтувань і вбивств жінок в області - у Макіївці, Амвросіївці, Зугресі. Вік його жертв від 18 до 25 років.
Донбас тероризує маніяк із зашморгом, який ґвалтує і вбиває жінок

У Донецькій області тривають пошуки харцизького маніяка, який згвалтував і вбив вже кілька дівчат. Правоохоронці в інтересах слідства не розкривають подробиці пошукової операції, що породжує масу чуток.

Маніяку приписують низку зґвалтувань і вбивств за допомогою зашморгу жінок в області - у Макіївці, Амвросіївці, Зугресі. Вік його жертв від 18 до 25 років.

"Моя подружка навчається в ДонНУ. У її одногрупниці тато міліціонер просив попередити всіх знайомих студенток, щоб були обережні і не ходили поодинці по вечорах. Начебто в Ленінському районі вже згвалтували дівчинку ", - розповіла донеччанка Катерина газеті "Сегодня".
Натомість, коли журналісти спробували отримати роз'яснення в донецькій міліції, нас мало не звинуватили в роздуванні абсолютно безпідставною паніки.

"Не потрібно нічого вигадувати на порожньому місці. Якщо який-то тато і сказав подібне своїй доньці, то він сказав дурницю", - зазначив начальник Донецького міськуправління МВС Віктор Дубовик.

За його словами, маніяка дійсно шукають, але в Донецьк він не доїхав.

"Тут (у Донецьку ) випадків згвалтування не було з квітня минулого року", - підкреслили у міліції.

Разом з тим, з главку ГУ МВС в Донецькій області розіслали звернення з проханням сприяти слідству до всіх, хто підходить під прикмети маніяка. Нагадаємо, це чоловік у віці 40-45 років. Зріст 165-175 см. У нього овальне обличчя, густі брови і великий ніс "картоплею". На обличчі безліч зморшок. Відразу кидається в очі, що нижня губа значно ширше верхньої. Під час осінніх нападів він був одягнений у синю куртку або піджак із смугою на грудях, а також потерті джинси.

Видання повідомило також про скарги жителів області, яких нібито змушують здавати відбитки пальців. Зокрема, один з сайтів опублікував обурений лист від місцевого жителя. "15 січня до будинку під'їхала тонована машина. Людина в синій формі, запитує де можна знайти такого-то і називає мої П.І.Б. І далі цей говорить, що їм треба поговорити і взяти в мене відбитки пальців і аналіз ДНК. До одного теж приїжджали - після відмови дати відбитки, почалися погрози. Батьки на таблетках", - пише чоловік.

Натомість, у міліції заявили, що давати відбитки міліція пропонує добровільно, а керівництво міліцейського главку дякує громадянам, які добровільно пройшли таку процедуру, за розуміння і не протидію напруженій роботі всіх служб і підрозділів міліції.

comments powered by HyperComments