Політичний тиск прикривається випадковими обставинами

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 4 лютого 2011, 15:18
Тих, хто хоч якось намагається протистояти діям внутрішньої окупаційної влади запроторюють до в’язниці або завдають суттєвих матеріальних збитків.
Політичний тиск прикривається випадковими обставинами

Кілька днів тому сталася пожежа в одного з активних членів громадської організації «Зеленого фронту».

За словами Володимира Сорокіна, на його будинку повністю згорів дах, частково перекриття, у деяких місцях є обвали стелі. Пожежники встигли врятувати решту помешкання, але хто буде відшкодовувати матеріальні збитки поки що невідомо.

Володимир Сорокін не стверджує, що це був навмисний підпал, але така версія теж не виключається.

Нині триває розслідування цієї справи. Але представників «Зеленого фронту» цей факт насторожує, оскільки півроку тому була пожежа в офісі цієї громадської організаці.

Крім того, 3 лютого поточного року під час зборів «Зеленого фронту» його члени радилися, яким чином можна було б допомогти Павлові Шаболтасу, який працював на посаді сільського голови, і нині знаходиться у слідчому ізоляторі за підозрою у привласненні 1 мільйону 8 тисяч гривень.

Нагадаємо, що за численні тілесні ушкодження, яких завдали представникам «Зеленого фронту» під час вирубки дерев у Парку Горького, жоден представник правоохоронних органів так і не відповів перед законом.  

 

comments powered by HyperComments