Депутат від ПР на своєму Lamborghini загинув в ДТП

Понеділок, 18 квітня 2011, 16:04
Сьогодні вночі у Києві на вул. Заболотного в результаті ДТП загинув народний депутат від Партії регіонів Микола Лісін.
азс

Як повідомило ЛІГАБізнесІнформ джерело в правоохоронних органах, автомобіль «Lamborghini» під керуванням депутата врізався в рекламний білборд. Лісін помер на місці події.

Як повідомляє Департамент зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ, автомобіль депутата з невідомих причин скоїв наїзд на бордюрний камінь. Після цього, втративши керування, виїхав на зелену зону, де наїхав на рекламну конструкцію «Ціни на бензин» однієї з АЗС. Гальмівний шлях автомобіля склав 211 метрів.

Від отриманих травм водій помер на місці події.

Свідки ДТП стверджують, що «Lamborghini» депутата від Партії регіонів Миколи Лісіна мчало на величезній швидкості і що перед смертю депутат намагався щось сказати.

Авто розбилось на повороті, де не так і складно потрапити у стовп, пише Сегодня.

«Це сталося близько другої години ночі, точніше в 1:50, – розповів співробітник заправки, де трапилася трагедія. – Він їхав зі Столичного шосе. Швидкість, звичайно, була пристойною, близько 200 км/год, думаю. Я бачив, як машину несе на заправку, там автомобіль зніс два ліхтарних стовпи. Один з них відкинуло метрів на 50. Другий проткнув машину між сидіннями водія і пасажира. Я підбіг до авто, почав витягати чоловіка з салону. Як виявилося, жити йому залишалося лічені секунди, він навіть не встиг нічого сказати, хоча щось намагався вимовити ... Вже потім, коли приїхала міліція, «швидка», ми дізналися, що це народний депутат «.

За словами свідка, у цей час машин на трасі практично не було: «Запаху алкоголю від нього теж я не чув...».

В адміністрації заправки кажуть, що аварія могла статися через те, що «Lamborghini» підрізало інше авто або, може, нардеп з якимось водієм влаштували гонки.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом ДТП за участю народного депутата України Лісіна.

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», справа порушена за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого).

comments powered by HyperComments