Ревізор з Вінниччини збив на смерть трьох студентів

Вівторок, 17 травня 2011, 15:33
У ніч на 17 травня у Вінниці по вул. Зодчих автомобіль «Хундай Туксон» збив на смерть трьох молодих людей. Водій кривавого кроссовера – ревізор однієї з державних структур.
дтп

20-річні студентки місцевих ВНЗ разом з 21-річним другом вийшли з бару «Барабас» близько опівночі. Стояли на тротуарі біля дороги. Зненацька на них налетів чорний позашляховик. Той на шаленій швидкості злетів з дороги, бампером розбив стіну закладу там, де стояла трійця. Всі постраждалі загинули на місці. Водія іномарки відкинуло на заднє сидіння.

«Рухаючись, за попередніми даними, на великій швидкості по вул. Зодчих в напрямку вул. Пирогова, на заокругленій ділянці дороги, водій автомобіля «Хундай Туксон», житель села Гибалівки Шаргородського району, з невідомих причин виїхав на пішохідний тротуар, що праворуч ходу руху автомобіля. Водій автомобіля отримав закриту черепно-мозкову травму, травматичний шок та доставлений до реанімаційного відділення», – повідомили в прес-центрі Державтоінспекції Вінниччини.

Лікарі зауважують, коли пацієнта доставили, він був без свідомості. Коли опритомнів, сказав правоохоронцям, що не він сидів за кермом, а його друг який втік. Міліціонери з'ясували, що винуватцем аварії є саме цей підозрюваний. Він перебуває під охороною правоохоронців у травматологічному відділенні.

У сільраді Гибалівки не вірять, що їх житель скоїв жахливу аварію.

«Виріс у хорошій родині. Був спокійний. Після школи переїхав у Вінницю. Там навчався в інституті», – зауважила працівниця сільради Гибалівки.

Правоохоронці просять очевидців події по вул. Зодчих допомогти із розслідуванням справи. Адже водій стверджує, що за кермом сидів не він, а його друг.

ТЕГИ: дтп
comments powered by HyperComments