Мати перерізала горло своїй 2-річній дитині, бо та не давала їй спати

Вівторок, 24 травня 2011, 13:19
Ножем по горлу – так в Краматорську мати заспокоїла свою дворічну дочку, бо дівчинка не давала їй спати. Усвідомивши скоєне, жінка сама викликала міліцію.
ніж

Чоловік вбивці каже, що це не перше «дивацтво» дружини.

«Вже був випадок – хотіла з вікна викинутися. У другій зміні я був. О 7 вечора мені довелося відпрошуватися, бігти додому. Майстру сказав, що вдома труби потекли. Як я можу сказати майстру, як про таке можна сказати? Приїхав додому – все нормально. Це щоб я додому приїхав», – розповів Олексій, чоловік жінки.

У день трагедії чоловік теж працював. Подзвонила дружина. Коли почув, що вона сказала, спочатку не повірив: «Я вбила Надю». Я спочатку не повірив, У мене шок був. Я думав, це чергова витівка витягнути мене додому».

Але дзвінок був не жартом. Коли чоловік приїхав додому, там вже було чимало правоохоронців. Кілька годин Олексій не міг повірити, що все відбувається насправді.

Те, що дійде до вбивства – ніхто не міг навіть подумати. Сім'я жила в достатку, а маленькі сестрички завжди охайні. Правда, на дитячому майданчику сусіди частіше бачили батька.

«Вони більше з татом, я бачила на дитячому майданчику, тато з двома дітьми», – розповіла сусідка Ніна.

У будинку мати-вбивця мала славу дивачки – ніколи не віталася, і взагалі мало розмовляла. Сусіди впевнені: жінка була членом якоїсь релігійної організації.

Проти горе-матусі вже порушили кримінальну справу. За вбивство дочки їй загрожує від 10 років до довічного ув'язнення. Втім, у міліції кажуть: жінка психічно хвора, вона стоїть на обліку. Тому не виключають, що замість в'язниці її будуть примусово лікувати.

«Питання про притягнення даної громадянки, горе-матусі, до кримінальної відповідальності буде вирішуватися після проведення судмедекспертизи. На даний момент з нею проводяться слідчі дії», – сказала Лілія Фесенко, прес-офіцер Краматорського МВ міліції.

comments powered by HyperComments