Відомого лікаря розстріляли біля будівлі СБУ в Києві

Середа, 29 червня 2011, 14:01
На вулиці Малопідвальній, поруч з СБУ, невідомі зі стріляниною пограбували вченого-невропатолога, заслуженого лікаря Володимира Берсенєва.
стрілянина

"До нього в двері постукали троє зловмисників, - , пише Сегодня з посиланням на прес-службу київської міліції. - Коли лікар відкрив, по ньому вистрілили з травматики, одна з куль потрапила в область ока. Нападники побили медика, спробували відібрати гроші. У підсумку забрали дві пари годинників, п'ять запонок з дорогоцінним камінням і мобільний. Побитий лікар зараз в лікарні".

"Зараз життю татка вже нічого не загрожує. Можливо, тато тримав вдома якісь професійні розробки", - сказала дочка вченого Ірина.

Володимир Берсенєв - заслужений лікар України, очолює Інститут проблем болю.

Лікар дивиться на сучасну медицину дещо інакше, ніж багато його колег.

Він визнає, що сьогодні медикам вигідно регулярно лікувати хронічних хворих, тому їх не поспішають просто вилікувати. Проте автор метамерних методик лікування (від грец. "Метос" - частина тіла) упевнений, що вже сьогодні можна з успіхом виліковувати більшість пацієнтів, причому не тільки при неврологічних болях, але навіть при ДЦП, і покращувати життя при таких генетичних захворюваннях, як міопатія або хвороба Дауна.

comments powered by HyperComments