Ловись рибка велика і маленька!!! Ловись на черв’ячка та на …марихуану

Середа, 13 липня 2011, 14:37
В с. Грабарівка Немирівського району Вінницької області правоохоронці в домогосподарстві 55-річного чоловіка виявили та вилучили понад 3 кілограми марихуани та 1 163 рослин конопель.
Ловись рибка велика і маленька!!! Ловись на черв’ячка та на …марихуану

Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області.
 При огляді  господарства, в сараї співробітники міліції виявили металевий казан ємністю 50 літрів, в якому знайшли 3 кг 280 г марихуани. Чоловік стверджує, що наркомісткі рослини, він вирощував для власних потреб - для рибальства.
 За його словами, щоб риба добре клювала і був хороший улов, рибалити треба саме на суху марихуану. Винахідливий «рибалка» проживає в селі близько двох років. Приїхав він з Івано-Франківської області на батьківщину. У цьому будинку жили його батьки, а після їх смерті оселився син.

У діях чоловіки вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.3 ст. 309  Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин» та ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу  «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Зараз «риболовлі» загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років. От і рибач після такого…
 

comments powered by HyperComments