Заробітчани з Житомирщини загинули в ДТП під Москвою (ФОТО)

П'ятниця, 23 грудня 2011, 09:39
У Московській області в п'ятницю вранці в результаті зіткнення великовантажного трейлера і мікроавтобуса Ford Transit вісім осіб загинули, ще четверо отримали поранення
мапа

У Московській області в п'ятницю вранці в результаті зіткнення великовантажного трейлера і мікроавтобуса Ford Transit вісім осіб загинули, ще четверо отримали поранення. ДТП сталося о 01:45 на 126-му км Мінського шосе в районі Бородіно, повідомили «Інтерфаксу» у прес-службі ГИБДД по Підмосков'ї.

Постраждалі з переломами і забитими ранами доставлені в Центральну міську лікарню міста Можайська. Серед них три пасажири мікроавтобуса і водій вантажівки. За попередніми даними, зареєстрований в Україні Ford Transit, що їхав з Москви у бік Брянської області, «здійснював невиправданий обгін міжміського автобуса зі Смоленська в умовах поганої видимості та снігових заметів на дорозі».

Мікроавтобус лоб в лоб зіткнувся з фурою, зареєстрованої в Білорусії, яка прямувала до російської столиці. Після чого по дотичній був зачеплений міжміський автобус, який їхав у кювет. За даними Life News, удар був такої сили, що металеві конструкції мікроавтобуса зім'яло в гармошку.

Як повідомили РІА «Новости» в ГИБДД, у момент аварії у мікроавтобусі Ford Transit знаходилися 11 осіб, з них вісім загинули і троє отримали поранення. Також травми отримав водій вантажівки. При цьому 22 пасажири автобуса не постраждали. За даними джерела, всі загиблі і поранені робітники – жителі Житомирської області Україна. Всі вони цієї ночі їхали з заробітків у бік Білорусі.

Одного з трьох поранених робочих госпіталізували в реанімацію з серйозними травмами. Водій фури отримав незначні травми. Джерело також зазначило, що при загиблих поліція не виявила ніяких документів, їх особи будуть встановлюватися. Між тим Life News публікує список поранених, стверджуючи, що постраждали п'ятеро:

1. Осинський Юрій Йосипович, 1981 р.н.
2. Захаркін Ігор Володимирович, 1984 р.н.
3. Мельничук Іван Миколайович, 1988 р.н.
4. Керус Валентин Михайлович, 1973 р.н. (у реанімації)
5. Місейчук Леонтій Миколайович, 1964 р.н.

comments powered by HyperComments