В Ізюмському магазині лунали постріли: убитий покупець

Середа, 28 березня 2012, 11:16
Затримано чоловіка, який влаштував стрілянину з сигнального револьвера "Блеф" в одному з магазинів міста Ізюм. В результаті вбито людину.
револьвер

Про це кореспонденту УКРІНФОРМу розповіла начальник Центру громадських зв'язків ГУ МВС України в Харьквской області Лариса Волкова.

"ЧП в магазині на першому поверсі житлової п'ятиповерхівки зареєстровано в 21.30. Один з покупців вступив в конфлікт з продавщицею, а коли інший чоловік заступився за неї, перший застрелив його", – пояснює Л.Волкова.

За її словами, винуватець стрілянини піднявся до себе в квартиру і нікого не пускав.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та кінологічна служба Ізюмського райвідділу міліції. За підозрою у вбивстві затриманий 46-річний місцевий житель.

Порушено кримінальну справу, осуществлятся слідство. Встановлено, що 2 постріли в бік 38-річного загиблого здійснені з сигнального револьвера "Блеф", переробленого під стрільбу патронами калібру 5,6 мм. Револьвер і стріляні кулі вилучені і направлені до Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр облуправління міліції.

Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Йому загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення за умисне вбивство з хуліганських спонукань.

comments powered by HyperComments