Батько вбив і спалив свою 8-місячну дитину

Понеділок, 25 червня 2012, 11:43
У Сумській області батько убив свого 8-місячну дитину, спалив тіло, а потім заявив про його викрадення.
арешт

Як повідомив заступник Шосткинського міжрайонного прокурора Олег Ткаленко, за підозрою в скоєнні страшного злочину затримано батька загиблого малюка, пише УНІАН.

Саме батько й повідомив міліції про викрадення дитини. Але слідчі засумнівалися у самому факті викрадення: речей немовляти в будинку не знайшли, як і їжі для неї теж.

З'ясувалося, що дитина з'явилася на світ передчасно, принесла чимало клопоту лікарям, але вони виходили малюка, підлікували і віддали батькам. Натомість ті позбавили дитину життя і спалили тільце в лісосмузі. Закопавши останки, повернулися додому, а потім написали заяву в міліцію про нібито викрадення немовляти.

«Докази вище зазначеного слідчими знайдені і достовірність їх беззаперечна. Батько зізнався у скоєному. Було проведено відтворення обставин тієї страшної події та знайдено понівечене тільце немовляти. За фактом тепер уже вбивства (а не викрадення) порушено кримінальну справу за п. 2 частини 2 ст. 115 Кримінального кодексу України», – повідомив заступник прокурора.

З його слів, зловмисник арештований.
 

comments powered by HyperComments