Паломники з Росії загинули в ДТП під Черніговом

Субота, 7 липня 2012, 10:43
Автобус з паломниками з Великих Лук (Псковська область) перекинувся в суботу вранці в Чернігівській області. За уточненими даними МНС РФ, загинули 14 росіян, 22 постраждали.
дтп

Як повідомив представник МНС Росії, ДТП сталося о 4:30 за київським часом на 119-му кілометрі траси Київ - Чернігів.

Автобус Neoplan з паломниками прямував з Великих Лук (Псковська область) в Почаївську лавру. За останніми даними, в салоні перебувало 45 осіб, 14 з них загинули, 22 постраждали.

«З невстановлених причин автобус перетнув дві суцільні лінії, виїхав на зустрічну смугу і перекинувся. Пасажири верхнього ярусу опинилися під автобусом », - відзначили в МНС.

«В район надзвичайної ситуації висувається інженерна техніка і рятувальники для проведення рятувальних робіт», – додав представник відомства.

Раніше МНС України повідомляло, що ДТП сталося між населеними пунктами Топчіевка і Червоне. Повідомлялось про 15 загиблих та 15 поранених. Також говорилося, що перекинувся пасажирський автобус Scania, а не Neoplan.

Постраждалі в аварії в Чернігівській області госпіталізовані в міську лікарню № 2 Чернігова. Росія направляє в Україну два літаки для евакуації постраждалих в автокатастрофі росіян.

«Для евакуації і надання психологічної допомоги на 13:00 за київським запланований виліт літака Як-42 МНС РФ, на 12:00 по Києву - літака Іл-76 з медичними модулями для евакуації поранених», - повідомив начальник національного центру управління в кризових ситуаціях МНС РФ Володимир Степанов.

Степанов також уточнив, що жертвами автокатастрофи стали 14 росіян, 22 отримали поранення, при цьому троє з них перебувають у важкому стані.

У МНС України уточнили, що росіяни, які постраждали в ДТП в Чернігівській області, отримали травми середньої тяжкості та легкі тілесні ушкодження. «Майже всіх росіян відправили в другу міську лікарню. Ще одного доставили в обласну лікарню з черепно-мозковою травмою», - сказав співробітник МНС України.





 

comments powered by HyperComments