Найбільший за десятиліття нелегальний винзавод виявили біля Алушти (ФОТО)

Четвер, 12 липня 2012, 12:19
Найбільше за останнє десятиліття «підпільне» виробництво вина виявили співробітники податкової міліції на Південному березі Криму.
Виний завод

Про це УНН повідомили у прес-групі УПМ ДПС в АР Крим.

Нелегальний завод розташовувався в одному з бетонних приміщень на території приватного маєтку неподалік від Алушти. Одне тільки устаткування на підпільному виробництві (промислові цистерни для алкоголю, насоси та ін.) оцінюється у суму не нижче півмільйона гривень.

Винний фальсифікат, вироблений на підпільному заводі реалізовувався під виглядом елітних кримських вин відомих виробників через мережу магазинів на трасі Алушта-Ялта поряд з якісними алкогольними напоями, а також в інших торгових точках ПБК.

Співробітниками податкової міліції, на підставі постанови суду, проведено обшуки в місцях виготовлення і реалізації фальсифікованого вина. В результаті проведених заходів вилучено понад 800 літрів зазначеного продукту на суму понад 3,3 мільйона гривень, 300 літрів спирту, обладнання та матеріали для виробництва фальсифікату на суму близько півмільйона гривень. В даний час проводяться заходи, спрямовані на виявлення шляхів надходження сировини, повного кола осіб, причетних до злочинної діяльності.

comments powered by HyperComments