Сусід вбив жінку через пакет із продуктами

Вівторок, 17 липня 2012, 12:38
До чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції надійшло повідомлення лікаря швидкої допомоги про те, що в одній з багатоповерхівок міста Вишневе вбито жінку.
ніж

Про це УНН повідомили у прес-службі Києво-Святошинського РВ по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ.

Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце події, встановила, що потерпілою являється 54-річна жителька сусіднього регіону, яка приїхала до столиці на заробітки та винаймала тут житло.

«Як з’ясували правоохоронці, увечері, коли жінка зі своєю подругою поверталась із магазину, біля квартири на неї чекав чоловік, який мешкав поруч. 59-річний сусід зненацька вирвав з рук пакет із їжею, швидко забіг до себе і зачинився. Про те, що чоловік проживає сам і страждає на психічні розлади власниця квартири попереджала, проте жінка великого значення цьому не придала і направилась до сусіда, аби забрати свої продукти. Її подруга в цей час увійшла у квартиру потерпілої та, почувши несамовиті крики, миттєво вибігла на площадку. І побачила, що чоловік, виштовхуючи з квартири непрохану гостю та розмахуючи кухонним ножем, наніс їй удар у шию. Поранення виявився смертельним. За кілька хвилин жінка померла на руках у подруги. По приїзду лікарі лише констатували смерть", – йдеться у повідомленні.

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Як з’ясувалося при проведенні слідчих дій, підозрюваний у двадцятип’ятирічному віці вбив свого батька, після чого протягом 6-ти років перебував на примусовому лікування у спеціальному закритому медичному закладі. Наразі затриманий знаходиться під вартою.

Останню крапку в цій справі поставить суд.

comments powered by HyperComments