Племінник перерізав тітці горло через котлети

Вівторок, 24 липня 2012, 11:37
У Миколаївській області п'яний чоловік під час сварки випадково зарізав свою 57-річну родичку. Співробітникам міліції, які приїхали на місце, 26-річний хлопець сказав, що тітка випила зайвого, розбила скло дверей і, не втримавшись на ногах, впала прямо на один з осколків.
кров

Вбивцю підтримали і всі його родичі – сестра, зять та іншої племінник. Проте після огляду трупа міліціонери засумнівалися в його версії подій. Як виявилося, того вечора жінка, повертаючись з магазину, по дорозі додому вирішила провідати сестру. Вони накрили стіл і випили по чарці горілки. Коли закуска скінчилася, п'яна тітка гукнула племінника, щоб він скоріше став до плити і приготував котлети, повідомляє ТСН.

Правоохоронці розповіли, що хлопець навідріз відмовився це зробити, в результаті чого виникла сварка. Під час неї племінник вибив двері скло і, схопивши його осколок, став лякати тітку. Махнувши в черговий раз перед нею осколком, хлопець не розрахував відстань і порізав їй шию. Жінка, схопившись за горло, з якого фонтаном лилася кров, захрипіла і впала на підлогу.

Родичі тут же викликали "швидку", але врятувати тітку вже не було ніякої можливості – вона померла за лічені хвилини. Проти 26-річного хлопця порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1. 115 КК України "Умисне вбивство", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

comments powered by HyperComments