Складено рейтинг криміногенності районів Києва (Схема)

Понеділок, 6 серпня 2012, 12:13
Шевченківський район названий найбільш криміногенним районом Києва. За півроку в цьому районі сталося майже три тисячі злочинів.
кражій

«Київ. Коментарі» з`ясували, які райони Києва найбільш полюбляють хулігани, розбійники та крадії.

За даними столичних правоохоронців за підсумками першого півріччя цього року найбільш криміногенним районом столиці став Шевченківський. Саме він лідер за загальною кількістю злочинів – 2873. Також в цьому районі було скоєно найбільшу кількість розбійних нападів – 19, та крадіжок – 1704. Ця сумна статистика вже давно стала нормою для Шевченківського району, який був найбільш кримінальним і в минулому році.

Кримінальне «срібло» у Оболоні – 2319 злочинів. До того ж  саме у цього району сумний рекорд по кількості кримінальних пригод в яких люди отримали тяжкі тілесні ушкодження – 13. По кількості крадіжок Оболонь на другому місці – 1431 злочинів. А ось грабують тут рідко – 96 злочинів за півроку, це майже вдвічі менше, ніж у рекордсмена з цього кримінального фаху – Дніпровського району. Тут відбулося – 176 пограбувань. А за загальною кількістю злочинів цей район на третьому місці – 2161 злочинів. Також в Дніпровському районі часто крадуть в тому числі з квартир. Але найбільше всього  домушники полюбляють Святошино – там вони скоїли за півроку 286 крадіжок. Цей район на четвертому місці в кримінальному рейтингу. Тут скоєна найбільша кількість зґвалтувань – 4. Також Святошино у лідерах по пограбуванням –  146, та вбивствам – 6. З вуличними крадіжками тут також «все гаразд».

Замикає п’ятірку найбільш кримінальних районів – Солом`янський. В ньому скоїли 1853 злочинів. Більшість з них – крадіжки (1169) та пограбування (130).

Наступний у кримінальному рейтингу Дарницький район. Його дуже полюбляють викрадачі авто, які угнали за 6 місяців рівно півсотні автівок. Також тут досить часто крадуть та грабують. В загалом за півроку в Дарниці скоїли 1681 злочинів.

Голосіївський район один з лідерів за кількістю тяжких злочинів – 6 вбивств та 17 розбійних нападів. Що стосується дрібних злочинів, то вони тут трапляються нечасто. Наприклад, показник крадіжок тут у два рази нижче ніж у Шевченківському районі.

За підсумками півріччя найбільш безпечними для жінок стали Деснянський та Печерський райони – тут не скоїли жодного зґвалтування. Але тут досить часто відбуваються крадіжки.

Ну а самим безпечним районом столиці став – Подільський. Тут було скоєно найменша кількість злочинів – 1073. Саме тут найнижча статистика крадіжок та пограбувань. Але при цьому саме на Подолі було скоєно найбільша кількість вбивств – 7.  Так що навіть в цьому спокійному районі треба бути обережним.
 

comments powered by HyperComments