Трагедія української родини в Підмосков'ї: батько зарізав п'ятирічну дочку і викинувся з нею з вікна

Вівторок, 21 серпня 2012, 12:10
40-річного громадянина України Петра Шейка та його п'ятирічну дочку Христину знайшли мертвими під вікнами будинку на вулиці Миру в підмосковному Подольську.
багатоповерхівка

Про це пише «Комсомольская правда» в Украине».

Мати дівчинки Катерина дізналася про те, що трапилося, коли ввечері повернулася з роботи із Москви. Кілька годин вона просиділа на лавці біля входу в під'їзд, не в силах піднятися в квартиру.

Зараз вона відмовляється спілкуватися навіть зі слідчими – не може вийти з шоку. Точна причина події поки незрозуміла.

За попередніми даними, чоловік напав на доньку після обіду, коли та спала. На тілі дівчинки лікарі нарахували кілька ножових поранень. Петро намагався зарізатися і сам, але завдати собі серйозні рани не зумів. Тоді, взявши дитину на руки, викинувся з вікна своєї квартири на четвертому поверсі.

Знайомі родини припускають: на цей страшний вчинок Шейка-старшого штовхнула ревнощі.

«За два дні до трагедії я почула, як Катя вночі кричала істерично: «Убий мене, а не дитину!». У їхній родині творилося щось недобре», – припускає сусідка Ганна Сичова.

За її словами, подружжя часто сварилися, і тоді Петро тижнями пропадав у Москві. Катерина всі дні проводила на роботі, а маленька Христинка залишалася вдома сама. Сусіди бачили, як вона годинами грала на відкритому балконі.

Відомо, що в Подольск родина перебралася з України лише півроку тому і вела замкнутий спосіб життя. Порушено кримінальну справу за статтею «вбивство двох осіб, в тому числі малолітньої».
 

comments powered by HyperComments