У Балаклії прямо на суді підсудний намагався зарізатися

Андрій Іванов  |  П'ятниця, 28 грудня 2012, 11:55
У Балаклеї під час судового засідання 30-річний підсудний лезом розрізав собі шию.
У Балаклії прямо на суді підсудний намагався зарізатися

За даними Відділу зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, 19 грудня Балаклійський районний суд слухав справу за обвинуваченням цього чоловіка за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (замах на вбивство).

Перебуваючи в стаціонарному металевому загородженні, чоловік несподівано наніс собі незначні тілесні ушкодження у вигляді порізу шиї. Як з’ясувалося, ушкодження шиї чоловік наніс собі фрагментом леза.

Після отримання незначних тілесних ушкоджень заарештованого невідкладно доставили до Балаклійської центральної лікарні, де йому було надано медичну допомогу. Згідно отриманої довідки від лікаря, чоловік за станом здоров’я може і в подальшому утримуватись в умовах ізолятора тимчасового тримання. Зараз він перебуває в Харківському слідчому ізоляторі.

За вказаною подію було проведено службове розслідування, за результатами якого ряд керівників райвідділу та конвойної служби за порушення службової дисципліни притягнуті до суворої дисциплінарної відповідальності.

comments powered by HyperComments