Міліціонери застрелили чоловіка з шаблею, який проривався до обласної телерадіокомпанії

Понеділок, 21 січня 2013, 12:29
Працівники міліції застрелили зловмисника, який намагався проникнути у приміщення Харківської обласної телерадіокомпанії.
Міліціонери застрелили чоловіка з шаблею, який проривався до обласної телерадіокомпанії

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС України в Харківській області.

Як вказано в повідомленні, «21 січня 2013 року в місті Харкові 01 годині 42 хвилини до чергової частини управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації на охоронюваному об’єкті – Харківській обласній державній телерадіокомпанії. Через декілька хвилин на місце події прибула група затримання Державної служби охорони.

Як з’ясувалося, невідомий чоловік, розбивши скло вхідних дверей, намагався проникнути до приміщення телерадіокомпанії. На заваді йому став працівник відомчої охорони, який заблокував зловмисника між вхідними дверима до прибуття працівників міліції.

По прибуттю працівників Державної служби охорони, старший групи затримання декілька разів пропонував підозрюваному вийти з приміщення, однак той не реагував. Невідомий вискочив крізь розбите скло й кинувся на працівника міліції, намагаючись завдати удару холодною зброєю, схожою на саморобну шаблю. Відступаючи й ухиляючись від ударів нападника, міліціонер попередив його про можливість застосування проти нього табельної зброї, однак той продовжував підступатися, розмахуючи холодною зброєю. Після ряду попереджувальних пострілів зловмисник також не припинив своїх дій.

Зважаючи на очевидну загрозу життю працівника міліції та ймовірно – іншим громадянам, які перебували або могли опинитися поблизу місця події, міліціонер вистрілив з табельної зброї у підозрюваного. Від отриманого вогнепального ураження 26-річний харків’янин помер на місці».
 

comments powered by HyperComments