Двоє юнаків зв'язали жінку в її квартирі, щоб пограти ... на комп'ютері

Четвер, 24 січня 2013, 15:13
У Рівному розшукують двох юнаків, які познущалися над 28-річною місцевою жителькою Оленою.
компьютер

Незнайомці зв'язали капроновими панчохами молоду жінку, яка відкрила їм двері. Дивні нападники не стали грабувати чи ґвалтувати господиню, натомість кілька годин грали у її квартирі в комп'ютерні ігри, пише Газета.ua.

За словами потерпілої, вона займалася домашніми справами. Раптом хтось постукав у вхідні двері – чоловічі голоси назвалися правоохоронцями. Нічого не підозрюючи, жінка їм відчинила. Двоє юнаків тут же заштовхнули Олену всередину, а після нетривалої боротьби зв'язали шию та руки за спиною її ж панчохами.

«Перелякану господиню кинули на диван і більше не звертали на неї уваги. Юнаки оглянули помешкання, підійшли до столу і сіли за комп'ютер. Кілька годин вони просто грали у комп'ютерні ігри та жартували між собою», - розповідає Вікторія Бондар з обласного управління державної служби охорони.

Коли непроханим гостям врешті набридли забавки, вони покинули квартиру і зачинили за собою двері. Зв'язана Олена потихеньку підвелася з дивану і підійшла до телефону. Через кілька невдалих спроб їй врешті вдалося набрати номер своєї подруги – та і викликала до оселі міліцію.

«Крізь зачинені двері було чути жіночий голос, який благав про допомогу. Господиня сказала, що у неї зв'язані руки, але вона спробує відчинити двері ротом. Хвилин за 5 вона змогла це зробити», - додають правоохоронці. – «Щойно двері відчинилися, жінка зі скрученими руками впала на підлогу. Вузли на панчохах тут же розрізали, щоб звільнити її. Вона явно була шокована тим, що пережила – але за кілька хвилин взяла себе в руки і розказала про візит незнайомців».

Юнаки нічого не поцупили з оселі молодої господині, однак добряче її налякали. Тепер геймерів-хуліганів розшукує міськвідділ міліції.
 

comments powered by HyperComments