Вбивство директора готелю «Феофанія»: подробиці, версії слідства (ФОТО, ВІДЕО)

Понеділок, 4 лютого 2013, 12:04
У Києві, у мікрорайоні Сирець, посеред білого дня 1 лютого сталося вбивство директора готелю в «Феофанії» Юрія Фоміна.
вбивство

Чоловіка застрелили на вулиці Тираспільській, коли 45-річний посадовець йшов за своєю машиною на стоянку, пише ТСН.

«Він помер майже відразу – через кілька хвилин уже посинів», – розповіла вахтер школи мистецтв Лідія.

Невідомий на білому авто поцілив у Фоміна із пістолета із глушником, та поїхав геть. Гільзу від патрона так і не знайшли. Примітно, що кілера не зацікавив портфель із документами, який був у Фоміна в руках.

На відео з місця вбивства видно, що Фомін одразу втратив багато крові – ділянка, на якій після пострілу впав чоловік, була залита кров'ю. Місце вбивства ретельно обстежили експерти МВС. Зокрема, вони взяли відбиток черевика.

Вбивство сталося неподалік від дитячої школи мистецтв саме у той час, коли батьки вели до школи дітей. Відтак, Фомін помирав на очах у 3-річної дівчинки.

У міліції є кілька версій вбивства директора готелю в «Феофанії». Зокрема, причинами вбивства могли стати професійна діяльність Фоміна, можливий бізнес, особиста неприязнь, можливі бажання деяких осіб заволодіти готелем.

У той же час експерти не пов'язують розправу з готельним бізнесом. За словами працівників готелю, востаннє свого керівника вони бачили два тижні тому: весь цей час він був у відпустці і відпочивав десь за кордоном.

Учора, 3 лютого, у Києві поховали Юрія Фоміна. Співробітники підозрюють, що вбити директора готелю могли через надто дорогу землю. Крім того, міліція розглядає версію, що вбити могли ті ж люди, які влітку 2008 року застрелили керуючого справами НАНУ Валерія Арсенюка. Вбивцю так і не знайшли.

comments powered by HyperComments