У Харкові п’яний винуватець дорожньо-транспортної пригоди розбив машину ДАІ

Андрій Іванов  |  Понеділок, 4 лютого 2013, 17:49
У Харкові п’яний винуватець дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 1 лютого о 22:10 в районі перехрестя проспектів 50-річчя ВЛКСМ та 50-річчя СРСР, розбив службовий автомобіль ДАІ.
У Харкові п’яний винуватець дорожньо-транспортної пригоди розбив машину ДАІ

Прибувши на місце події правоохоронці з’ясували, що в районі зазначеного перехрестя сталося зіткнення двох автомобілів.

33-річний водій автомобіля «Вольво-850», виконуючи розворот не з крайнього лівого ряду, не надав переваги в русі автомобілю «Шевроле-Лачетті», під керуванням 36-річного водія, що рухався в зустрічному напрямку, та скоїв зіткнення. Внаслідок аварії ніхто не постраждав.

У присутності свідків на водія автомобіля «Вольво» було складено адміністративний матеріал за ст. 124 (скоєння дорожньо-транспортної пригоди) та ст. 130 (відмова особи, яка керує транспортним засобом від проходження медичного огляду на стан сп’яніння) КУпАП.

За даними ДАІ, водій автомобіля «Вольво» вів себе агресивно, провокував бійку з іншим учасником пригоди. Правоохоронці запросили його до службового автомобіля для дачі пояснень, але чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, вибив лобове скло у автомобілі ДАІ.

Працівники державтоінспекції викликали слідчо-оперативну групу, яка склала матеріал стосовно неадекватного водія. Для дачі пояснень 33-річного чоловіка доставили до Московського райвідділу міліції. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події, опитують свідки.

comments powered by HyperComments