Син лідера кримського меджлісу застрелив людину (ВІДЕО)

Вівторок, 28 травня 2013, 13:02
Син лідера Меджлісу, депутата Верховної Ради від «Батьківщини» Мустафи Джемілєва Хайсер з необережності застрелив людину.
Молодший син Мустафи Джемілєва з рушниці вбив людину

Як повідомив представник регіонального меджлісу, трагедія сталася 27 травня в Бахчисараї. «Це нещасний випадок. Вони дружили, ходили в гості один до одного. Загинув далекий родич Ахтема Чийгоза – голови бахчисарайського Меджлісу».

Пізніше офіційний сайт меджлісу підтвердив інцидент.

Згідно з інформацією сайту, нещасний випадок стався 27 травня о 15.30 в будинку молодшого сина Мустафи Джемілєва у м. Бахчисарай в результаті необережного поводження із зареєстрованим зброєю.

У цей час сам глава Меджлісу перебував у Сімферополі, а про трагедію, що трапилася, йому повідомив телефоном старший син Ельдар.

Джемілєв у свою чергу повідомив у правоохоронні органи, які виїхали на місце події. В даний момент правоохоронці на місці події проводять слідчі дії по встановленню всіх обставин трагедії.

Глава меджлісу заявив, що з боку його сім'ї і рідних виявляється максимальне сприяння у проведенні слідчих заходів, і висловив надію на те, що слідство буде вестися відкрито і об'єктивно, підкреслюється в повідомленні.


Слідство має намір взятися за проведення експертиз.

У кримському голові МВС розповіли деякі подробиці вбивства в Бахчисараї, де у дворі будинку голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва був застрелений чоловік.

Начальник ГУ МВС України в АРК Михайло Слєпаньов підтвердив, що чоловік помер від пострілу в голову з відстані. Стріляли з мисливської рушниці.

«Я не можу зараз нічого стверджувати, випадкове чи це вбивство, або умисне, поки йде огляд місця події, будуть проведені експертизи», – сказав Слєпаньов.

Він також зазначив, що на місці був затриманий підозрюваний 1981 року народження, який зізнався у вбивстві. Однак причини такого вчинку в міліції не озвучили, оскільки допит на місці не проводився. Чи буде стріляв заарештований також невідомо, запобіжний захід поки не обрано. Зараз проводяться слідчі дії під керівництвом прокуратури.

При цьому він повідомив, що підозрюваний затриманий, цю ніч він проведе в СІЗО.

comments powered by HyperComments