Серед білого дня на зупинці в Харкові зарізали людину. Калюжі крові змивали пожежною машиною

Середа, 3 липня 2013, 14:43
2 липня в Харкові в 602-го мікрорайоні близько 17.00 на зупинці зарізали чоловіка.
ніж

Про це повідомляють очевидці.  «О 17.30 виходжу з маршрутки, а на зупинці чоловік в калюжі крові, все вже оточено ментами, вартує швидка. Кажуть, зарізали за 15 хвилин до мого приїзду. Це що ж відбувається? Серед білого дня, на людній зупинці, в прохідному місці!! Я в шоці! », – пише користувач ХарківФоруму Аленушка311069.

Очевидці повідомляють, що кров з тротуару змивала пожежна машина. «Крові було стільки, що викликали пожежну машину, щоб змити сліди», – пише користувач ruska.

«Ну, продавці кажуть, по синьці все це сталося, штрикнув мужика і почав тікати, але мужики місцеві наздогнали, пом'яли і тримали до приїзду ментів», – пише Hirc.

Працівникам харківської міліції знадобилася година для розкриття кривавого вбивства, повідомляє прес-служба МВС України в Харківській області.

Підозрюваний у скоєнні вбивства був затриманий на одному з перехресть Салтівського житлового масиву. Ним виявився 64-річний житель Харкова.

На момент затримання пенсіонер перебував у стану сильного алкогольного сп'яніння. Як стало відомо в ході слідчих дій, зловмисник з невідомих причин просто посеред вулиці на очах перехожих завдав кілька ножових поранень 52-річному чоловікові.

Свідки події негайно викликали лікарів, але, на жаль, потерпілий не встиг отримати допомогу і помер від отриманих тілесних ушкоджень в кареті швидкої. Сам же підозрюваний не може надати правоохоронцям будь-яких зрозумілих пояснень свого жахливого вчинку, тому що все ще перебуває в неадекватному стані від кількості випитого їм спиртного.

Зараз слідчі дії по встановленню всіх обставин події та опитування свідків тривають. За вказаним фактом порушено кримінальне провадження щодо ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисника, який зараз утримується в ізоляторі тимчасового тримання, чекає покарання від 7 до 15 років ув'язнення.

 

comments powered by HyperComments