ДТП під Харковом: п'яний ДАІшник влетів у кювет, а його пасажир пропонував очевидцям зайнятися сексом (ФОТО)

Вівторок, 9 липня 2013, 13:55
Аварія сталася ввечері 8 липня на кільцевій дорозі Харкова.
ДТП під Харковом: п'яний ДАІшник влетів у кювет, а його пасажир пропонував очевидцям зайнятися сексом (ФОТО)

Інспектор за кермом автомобіля ВАЗ-21093 рухався з боку Баварії в бік ринку "Лоск"  кільцевою дорогою. З'їжджаючи з мосту, злетів у кювет між відбійниками. Поруч з ним були пасажири – подружня пара. Водії, які побачили ДТП, зупинилися, щоб надати допомогу – за кермом сидів чоловік у формі ДАІ, проте став запевняти, що автомобілем керував не він, а його друг, вів себе не адекватно, нецензурно висловлювався, зняв форму, а брюки надів навиворіт.

Друг його, той, що був пасажиром, запевняв, що саме він був за кермом, хоча безліч людей були очевидцями того, що саме "правоохоронець" керував автомобілем. При цьому поведінка пасажира теж здивувало оточуючих – до того часу зібралося кілька десятків свідків – він зняв труси – єдине, що було надіто на ньому, і пропонував вступити з ним у статевий зв'язок. Свідки не дали піти учасникам аварії. На місце приїхав начальник обласної ДАІ Олександр Єршов, представники прокуратури.  ДАІшника збиралися відвезти на медобстеження, однак народ збунтувався і зажадав перевірити водія "на алкоголь" на місці події. Драгер показав наявність алкоголю в  2.04 проміле.

Після цього ДАІшника відправили до наркоцентру – очевидців туди не пустили лікарі. Машину забрав евакуатор. Начальник обласної ДАІ пообіцяв привселюдно зірвати з ДАІшника погони.

Сьогодні вранці начальник УДАІ в Харківській області полковник Олександр Єршов звільнив інспектора Валківського взводу обласної роти ДАІ Олександра Мартинова. Його звільнили за дискредитацію ДАІ, тепер його судитимуть за ДТП у п'яному вигляді як звичайного громадянина. Йому загрожує штраф у 3500 гривень або заборона на керування транспортними засобами на рік.

comments powered by HyperComments