У харківському ресторані застрелили директора великої фірми

П'ятниця, 2 серпня 2013, 14:20
Увечері 1 серпня в ресторані «Охотный двор» невідомий застрелив 42-річного бізнесмена.
ярослав бисага

Повідомлення про те, що в одному з ресторанів міста Харкова виявлено труп чоловіка з вогнепальними пораненнями, надійшло в чергову частину близько 23 години.

На місце події відразу прибули керівники ГУМВС України в Харківській області, прокуратури Харківської області, слідчо-оперативна група та працівники кінологічної служби. Під час огляду місця події було оперативно встановлено особу загиблого. Ним виявився 42-річний директор однієї з приватних фірм.

Зазначений факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зараз співробітниками міліції та обласної прокуратури проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на розкриття вбивства харків'янина.

Вбитим в ресторані «Охотный двор» бізнесменом виявився 42-річний генеральний директор компанії «Омега-Автопоставка» Ярослав Бисага. Він уродженець Закарпатської області, в Харкові здобував вищу освіту в ХАІ. Тут же в 1993 році заснував свою фірму.

На місці вбивства міліція знайшла пістолет «Форт» з глушником, перероблений під бойовий. Джерела розповіли, що в  Ярослава Бисага стріляли тричі. Вдалим був тільки один постріл. Експерти впевнені, що це на 99,9 % замовне вбивство, інакше зброю не залишили б на місці злочину.

Сьогодні в ресторані «Охотный двор» нічого не нагадує про подію, немає слідів крові, правоохоронці також вже зібрали всю необхідну інформацію і поїхали з території ресторану.

Персонал ж закладу відмовляється спілкуватися з пресою. «Ми не даємо жодних коментарів. Нам теж цікаво дізнатися, що тут вчора відбулося. Ми ж вчора не працювали», – всі як один повторюють офіціант, бармен, адміністратор, охоронець і навіть садівник ресторану.
 

comments powered by HyperComments