Опозиційні машини горять феєрверком: ще один бютівець залишився без "тачки" (ФОТО)

Сашко Костакуртенко  |  Вівторок, 21 січня 2014, 19:32
У Харкові триває череда підпалу автомобілів. За останні 1,5-2 місяці в місті та в області спалено щонайменше 6-7 авто, які всі випадково належали учасникам Євромайдану або депутатам з опозиції.
Опозиційні машини горять феєрверком: ще один бютівець залишився без "тачки"  (ФОТО)

21  січня на проспекті Гагаріна вщент згорів автомобіль «Лексус» депутата міськради від  „Батьківщини”  В`ячеслава Гузя.

Як повідомила прес-служба політичної сили,  біля автомобіля було знайдено пластикову пляшку з запахом безнину та розплавлені залишки упаковки з запахом масла.

«Таких „випадковостей” в Харкові не перерахувати, взагалі якесь місто нескінченних катаклізмів і незрозумілих явищ, в якому палають автомобілі, нападають на активістів, безкарно панують „тітушки”, а головне – бездіють правоохоронці», - говориться у заяві прес-служби.



У міліції ж повідомили, що слідчим відділом Комінтернівського РВ за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Нагадаємо, що раніше були знищені автомобілі нардепа від «Свободи» Ігора Швайки (в райцентрі Чугуїв - 30 км від Харкова), депутата облради Івана Варченка (смт Солоницівка - пара км від обласного центру), та кілька автомобілів, які належали учасникам харківського Євро майдану.

Ще жодного злочинця міліція не знайшла, хоча все вказує на умисний підпал. Мабуть, майно громадян, незгодних з владою, наш Кримінальний Кодекс не захищає.

comments powered by HyperComments