Харківські правоохоронці викрили рецидивіста у пограбуванні людини

Субота, 15 листопада 2014, 20:34
Нещодавно до чергової частини Ленінського райвідділу міліції з заявою звернувся 22-річний мешканець району. Молодик розповів, що став жертвою зловмисника. З його пояснень стало відомо, що на вулиці до нього підійшов чоловік, попросив цигарку та під час паління завів бесіду. Потім почав вмовляти хлопця дати скористатися мобільним телефоном, щоб зателефонувати товаришу. А коли отримав мобільник, швидко підбіг до таксі та на ньому зник у невідомому напрямку. Повідомляє Магнолія ТВ.
Харківські правоохоронці викрили рецидивіста у пограбуванні людини

- При проведенні оперативно-розшукових заходів працівниками сектору карного розшуку був викритий та затриманий неодноразово судимий безробітний 36-річний уродженець Азербайджану, - розповів начальник Ленінського райвідділу підполковник міліції Дмитро Плотніков. – Як з’ясувалось, думка про заволодіння телефоном у чоловіка виникла спонтанно, одразу після того, як він побачив привабливий апарат. Наразі речовий доказ вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Згідно  з санкціями статті йому загрожує до 6 років ув’язнення.

comments powered by HyperComments