Терористи створюють "харківську дивізію"

Четвер, 20 листопада 2014, 14:03
Сепаратисти погрожують повернутися в Харків. Повідомляє сайт Бердянськ 24.
Терористи створюють "харківську дивізію"

Бойовики ДНР, які брали участь в захопленні Харківської обладміністрації, мають намір створити "харківську дивізію". Про це повідомляє сепаратист Костянтин Долгов на своїй сторінці в Facebook.

"З Росомахою ми двічі брали Харківську облдержадміністрацію, а потім сиділи в одній камері. Нарешті зустрілися. Зирк - а тут ще один харків'янин, Пуштун. Знайомі всі обличчя, наїхали в Донецьк, розумієш. Ну нічого, скоро повернемося в рідне місто. А ми тим часом вирішуємо питання про створення окремої Харківської дивізії, а то харків'яни є мало не в кожному підрозділі від Донецька до Луганська, а окремого - немає", - пише Долгов.

Нагадаємо,1 березня проросійські активісти штурмом узяли ХОДА. В результаті зіткнень постраждало 138 активістів Євромайдану.

6 квітня, одночасно із захопленням адміністративних будівель в Донецьку і Луганську, відбувся повторний штурм обладміністрації. На будівлі вивісили російський триколор. У ту ж ніч у результаті спецоперації ХОДА булла звільнена, а 70 сепаратистів заарештовані.

На початку червня затримані з'явилися перед судом. У той же час деякі з "штурмовиків" були відпущені під домашній арешт або випущені під заставу.

comments powered by HyperComments