Захоплення заручників під Коротичем: нові подробиці

Понеділок, 25 травня 2015, 19:01
Нардеп від «Народного фронту» Антон Геращенко повідомив подробиці подвійного вбивства в Люботині і подальшого захоплення заручників на автозаправці ОККО під Коротичем.
Захоплення заручників під Коротичем: нові подробиці

Так, за інформацією Геращенка, підозрюваний, - 48-річний житель Люботина.

За словами нардепа, зловмисник був емоційно схвильований, перезбуджений, він стріляв по судовому виконавцю та спеціалістам, як прийшли для опису його майна. Під час перестрілки був вбитий один з понятих і один чоловік, який супроводжував судового виконавця. Дільничний міліціонер не зміг зупинити зловмисника.  Після цього, повідомив Геращенко у соціальних мережах, злочинець поїхав на Київську трасу та захопив в заправці ОККО (поблизу с. Коротич) працівників.

Зловмисник стріляв із мисливської власної зброї, повідомив Геращенко. Зараз будуть перевірятися дії дільничного міліціонера, який мусив зупинити вчасно злочинця. За словами Геращенка, якби він це зробив, то не було гибелі двох людей та заручників.

На Харківщині триває план «Грім» - боротьба з терористами.

Київську трасу перекрито, аби не було ще нових жертв. З терористом ведуть переговори, повідомив нардеп.

Нагадаємо, сьогодні вдень чоловік розстріляв двох людей в Люботині, після чого захопив заручників на автозаправці ОККО в районі селища Коротич. У міліції заявляли, що нині із злочинцем ведуться переговори.

comments powered by HyperComments