Жінка не помітила, як задушила співмешканця

Вівторок, 26 травня 2015, 20:22
У Чугуївському районі Харківської області під час п'яної сварки 31-річна місцева мешканка вчинила вбивство свого співмешканця. Дільничні інспектори оперативно встановили місцезнаходження зловмисниці, яка ховалася, і негайно затримали її.
Жінка не помітила, як задушила співмешканця

До оперативного чергового Чугуївського райвідділу міліції надійшла інформація про виявлення тіла чоловіка із слідами задушення. За вказаною адресою прибули дільничні інспектори міліції, які встановили, що загиблим є 49-річний місцевий житель. Провівши низку першочергових заходів і опитавши сусідів і знайомих загиблого, правоохоронці встановили особу підозрюваного. Виявилось, що до здійснення умисного вбивства причетна 31-річна співмешканка потерпілого.

Незабаром місцезнаходження зловмисниці було встановлене. Жінку затримали і доставили в районний відділ міліції. З її пояснень стало відомо, що в день події вони випивали разом із загиблим. Будучи в стані алкогольного сп'яніння, спершу почали сваритися, а потім і битися. Під час бійки зловмисниця була в такому стані, що не помітила, як задушила свого співмешканця. Злякавшись скоєного, вона покинула місце злочину.

За цим фактом вбивства правоохоронці Чугуївського РО УМВС в Харківській області відкрили кримінальне провадження. Підозрювана надала правдиві свідчення і зараз знаходиться в СІЗО. Їй повідомлено про підозру в скоєнні кримінального злочину. Згідно із статтею КК України, за вказаний злочин передбачена кримінальна відповідальність ув'язненням на строк до п'ятнадцяти років.

Також нагадаємо, що нещодавно правоохоронцями Дергачівського РО за підозрою в здійсненні розбійного нападу на водія таксі викрито і затримано двох жителів міста Харкова.

 

comments powered by HyperComments