Працівників пошти застрелила людина, в якої був напарник (відео)

П'ятниця, 10 липня 2015, 14:30
Убивця з вулиці Ньютона - висока людина, середньої статури з темним волоссям. Був одягнений в темні джинси і футболку з довгими рукавами.
на ньютона вбили працівників пошти

Про це розказав свідок злочину, який працює вахтером у сусідньому будинку.

За словами вахтерки, вона почула звуки пострілів, вибігла на вулицю і побачила нерухомі тіла, які лежать поряд з поштовим автомобілем.

«Хлопець вискочив з кабіни, двоє в кабіні були. Один вискочив з кабіни з автоматом. Кричить «Стій, стій!». Я назад, а він до машини побіг», - розповіла журналістам вахтерка.

Як повідомляє видання Гордон, в лобовому склі автомобіля видно шість кульових отворів. Одна людина була убита в автомобілі, її труп лежить на передньому пасажирському сидінні. Водій і один із співробітників пошти встигли вискочити з машини і були розстріляні вже на вулиці.

У свою чергу, в прокуратурі повідомили інформацію про загиблих співробітників «Укрпошти». Три чоловіки 38, 46 і 53 років працювали листоношами супроводу пошти.

Як повідомила STATUS QUO прес-секретар облпрокуратури Віта Дубовик, на вулиці Ньютона було шосте  відділення пошти, яке загиблі відвідали сьогодні вранці.

Злочинці сховалися на автомобілі ВАЗ 2110 сріблястого кольору, номер АХ8632АЕ.

comments powered by HyperComments