Бійці батальйону «Харків-1» зупинили авто з невідомими людьми напідпитку, які мали зброю та погрожували нею

Понеділок, 7 вересня 2015, 11:46
Бійці батальйону міліції особливого призначення «Харків-1» затримали о 00:30 6 вересня на перехресті вул. Матюшенка і вул. Шевченка в Харкові чоловіка і жінку в автомобілі Hyundai. Про це повідомив активіст Валентин Бистриченко.
Бійці батальйону «Харків-1» зупинили авто з невідомими людьми напідпитку, які мали зброю та погрожували нею

За його свідченнями, обидва ймовірно були працівники МВС, вони, схоже, були не зовсім тверезі, жінка за кермом, чоловік знаходився на пасажирському сидінні. Під час зупинки на світлофорі, чоловік став погрожувати пістолетом волонтерам та журналістам Дмитру Маковецькому та Ігору Собку.

Неподалік проїздила патрульна автівка батальйону «Харків-1». Вони і зупинили авто з нетверезими. Після цього невідомі намагалися сховатися в таксі, однак їм цього патрульники зробити не дали.

За словами Бистриченка, також до місця пригоди прибули авта з луганськими номерами, люди, які приїхали на них, хотіли захистити правопорушників. Після цього за їх нібито дзвінком прибули їх «друзі» начебто з «Айдара», але коли пролунало «Слава Україні!», їх ледь не перекрутило, і вони через кілька хвилин забралися геть.

Правоохоронці протягом п’яти годин не могли з’ясувати особи порушників, оскільки в них не було жодних документів.

 

comments powered by HyperComments