Батьку-алкоголіку, який вбив двомісячного малюка, загрожує 8 років за гратами

П'ятниця, 11 вересня 2015, 13:16
Міліція Харкова розповіла про нові деталі трагедії з малюком, тіло якого батько заховав у комоді в квартирі по вул. Героїв Сталінграду.
батько-алкоголік, який вбив малюка, сидітиме поки під вартою 60 діб

Правоохоронці кажуть, спочатку батько малюка повідав, що три дні тому загубив сина на Південному вокзалі міста. Але, під час перевірки помешкання в одному  ящиків комода міліціанти знайшли пакет, в якому і лежало тіло дитини. Після цього горе-батько зізнався, що гуляв 5 вересня із сином на дворі, був п’яний, поклав малюка на лаву, а той з неї впав та вдарився сильно головою. Горе-тато не викликав швидку, замість того щоб допомогти дитині, він поніс його додому і поклав спати, а вранці зрозумів, що син вже мертвий.

Згідно з висновками експертизи, у малюка був набряк мозку від травми, яку він отримав під час падіння  з лави.

Раніше повідомлялося, що пізніше до правоохоронців звернулася бабуся малюка, яка розповіла про те, що онук помер. Працівники Комінтернівського райвідділу міліції прибули на місце та знайшли тіло дитини у пакеті в комоді.

Чоловіка арештували, тридцятирічного городянина 60 діб триматимуть під вартою без права внесення застави. Горе-батькові може загрожувати 8 років за гратами.

comments powered by HyperComments