Правоохоронці прокоментували інцидент з падінням дитини з ескалатора у торговельному центрі на Салтівці

Четвер, 5 листопада 2015, 12:30
В інциденті з падінням трирічного малюка на Салтівці з’явилися нові деталі. Про них повідомили правоохоронці. Поки молода мама була у салоні краси, її трирічний син, катаючись на ескалаторі, впав з третього поверху. У нього закрита черепно-мозкова травма, зараз він у відділенні нейрохірургії в одній з лікарень Харкова.
Правоохоронці прокоментували інцидент з падінням дитини з ескалатора у торговельному центрі на Салтівці

За словами правоохоронців Харківщини, у вівторок, 3 листопада, їм повідомили, що у ТЦ на Салтівці з третього поверху впав трирічний малюк.

За твердженням міліціантів, було з’ясовано, що 23-річна мати дитини займалася в цей час своїми справами. Син залишився без нагляду дорослих, почав ходити по торговельному центру, вибіг на ескалатор, перехилився через перила і впав. У прокуратурі уточнили, що хлопчик впав з ескалатора, доки його мати знаходилася у салоні краси.

Зараз дитина знаходиться у відділенні нейрохірургії. Лікарі роблять все, щоб врятувати малюка.

За словами Світлани Горбунової-Рубан, віце-мера міста, хлопчик має закриту черепно-мозкову травму, однак перебуває у свідомості, лікарі будуть дивитися, як розвиватимуться події далі.

За такий недогляд за дитиною мати може опинитися за гратами, даний факт внесли до ЄРДР. Жінці світить до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, дитина впала у торговельному центрі на Північній Салтівці 3 листопада 2015 року.

 

comments powered by HyperComments