Під Харковом викрали сімнадцятирічну дівчину (фото)

Неділя, 3 січня 2016, 15:15
У ніч на 1 січня у Вовчанському районі пропала 17-річна Ірина Таволжанська. На даний момент поліція працює зі свідками, розіслані дані з прикметами дівчини.
Під Харковом викрали сімнадцятирічну дівчину (фото)

На новорічну ніч Ірина гуляла з родиною на вулиці серед великої кількості місцевих жителів, передає інформагентство QHA. Мати попросила дівчину сходити додому за ключами. Коли вона поверталася до батьків, невідомий вибіг з боку школи, підхопив її і забрав. Вона встигла лише голосно крикнути. Батьки, які кинулися слідом, не змогли наздогнати викрадача.

Прикмети: зріст 157 см, худорлявої статури, русяве волосся до плечей, очі карі, на правій частині обличчя у носа є шрам у вигляді кола. На середньому пальці лівої руки золоте кільце з каменями, у вухах сережки («гвіздки») з прозорими камінцями. На момент зникнення була одягнена в бірюзову куртку, чорні легінси і коричневі черевики.

Усіх, хто володіє якою-небудь корисною інформацією про викрадачів або місцезнаходження школярки, поліція просить звертатися за номерами (057) 41-4-26-66, (095) 560-05-44 або 102. Анонімність гарантується.

comments powered by HyperComments