З’явилися фотоподробиці смертельного пограбування одеських інкасаторів (ФОТО тільки тим, кому +18 !!! )

Четвер, 10 березня 2016, 00:13
Фотокореспондент «Южного курьера» з'ясував подробиці подій біля ринку "Привоз", коли в ході озброєного пограбування загинули інкасатор і злочинець. Озвучена офіційна версія свідчить про одного грабіжника, який і був убитий, а також про збереження грошей.
З’явилися фотоподробиці смертельного пограбування одеських інкасаторів (ФОТО тільки тим, кому +18 !!! )

Між бандитами, що напали, і інкасаторською службою "Райффайзен-банк Аваль" близько 18:30 сталася перестрілка. В результаті загинули дві людини - водій-інкасатор і злочинець. Ще один інкасатор поранений.

За попередніми неофіційними даними, нападників було троє. Інкасаторський мікроавтобус зупинився біля магазину, працівники пішли за грошима. У цей момент до машини підійшли дві людини і розстріляли водія. Коли інкасатори вибігли з магазину, злочинці закрилися в авто. Почалася перестрілка. Одна куля потрапила бандитові в район правої щоки. Після цього злочинцям вдалося сховатися, хоча, за неофіційною інформацією, одна з нападаючих затримана.

Начальник обласної поліції Гіорги Лорткіпанідзе офіційно заявив, що нападаючий був один: «Убитий водій інкасаторів і нападаючий. Один інкасатор поранений. Нападаючий, імовірно був один. Гроші на місці».

Так само під час роботи експертів затримали п'яного бешкетника. Чоловік в неадекватному стані навіть не зрозумів, що знаходився на місці злочину і учинив опір працівникам поліції. Бешкетника затримали і відвезли у відділення.

 

comments powered by HyperComments