Сутичка на вулиці Хмельницького. Коментар прокуратури і поліції

Вівторок, 29 березня 2016, 09:27
Правоохоронці проводять перевірку за фактом побиття активіста Дмитра Олійника, а прокуратура до бійки жодного відношення не має.
Сутичка на вулиці Хмельницького. Коментар прокуратури і поліції

Офіційна інформація ВК ГУНП в Харківській області: «Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4-х років».

Медики повідомили поліцейським Червонозаводського відділення, що до міської клінічної лікарні доставили «21-річного чоловіка із забиттями та саднами обличчя, які він отримав під час сутички на вулиці Богдана Хмельницького». Він написав заяву, працівники правоохоронних органів встановлюють обставини події, триває досудове розслідування.

«Прокуратура поза політикою і не веде ніяких політичних ігор. Оцінку діям всіх учасників конфлікту повинні дати співробітники поліції», — зазначено у повідомленні прес-служби відомства.

Під час акції «Ні корупції в прокуратурі» в Харкові 28 березня сталася колотнеча. Постраждав співкоординатор Дмитро Олійник. Він звинувачує в організації побиття представників «Сотні Лева».

Активісти впевнені, що пікет намагалися зірвати свідомо. Також у них є претензії до роботи поліції.

comments powered by HyperComments