Харків’янка у Києві отруїла бійця АТО (фото, відео)

Середа, 30 березня 2016, 17:28
У пошуках статків жінка із спільником вирішили пограбувати молодого хлопця.
Харків’янка у Києві отруїла бійця АТО (фото, відео)

Військовослужбовець, що повертався із зони АТО, перед відправленням потяга зайшов поїсти до кафе неподалік Центрального залізничного вокзалу Києва.

«Зі слів очевидців, дві жінки підсіли до потерпілого за столик та запропонували йому випити горілки. Одна з них вже тоді мала на меті «підзаробити» за рахунок хлопця. Через деякий час військовик повідомив, що йому вже час йти. Розуміючи, що чоловік зараз вийде з кафе, зловмисниця запропонувала йому кави, в яку напередодні підсипала медичний препарат», — повідомляє прес-служба Національної поліції у Києві.

Засіб подіяв за п’ять хвилин. Жінка забрала у безпорадного хлопця мобільний телефон та банківську картку.

«Встановлено, що згорток з медичним препаратом жінці передав її спільник - 51-річний киянин, який в минулому вже відбував покарання за вчинення майнового злочину», — зазначається у повідомленні.

Підозріла поведінка привернула увагу — спільників затримали оперативники лінійного управління Солом’янської поліції. За життя потерпілого лікарі боролися дві доби. Коли хлопець прийшов до тями, розповів обставини злочину.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) ККУ. 36-річній харків’янці та 51-річному киянину оголошено про підозру. Правоохоронці перевіряють їх на причетність до вчинення аналогічних злочинів і просять повідомляти тих, у кого є інформація. Адреса Солом’янського управління поліції: м. Київ, проспект Повітрофлотський, 49, або ж за телефоном: «102» та 275-33-00.

comments powered by HyperComments