Суд постановив невідкладно лікувати Александровську (документ)

Середа, 13 липня 2016, 11:22
Тюремники зволікали з медобстеженням, рекомендованим фахівцями підозрюваній в організації «тихої федералізації».
Суд постановив невідкладно лікувати Александровську (документ)

Жовтневий райсуд Харкова ухвалив рішення зобов'язати начальника Харківського закладу виконання покарань №27 надати медичну допомогу екс-нардепу від КПУ і створити умови для проведення необхідних медичних обстежень, згідно з консультаційним висновком від 30 червня.

На своїй фейсбук-сторінці адвокат Алли Александровської Олександр Шадрін опублікував ухвалу суду.

У мотивувальній частині документа зазначено, що при розгляді скарги суд врахував, що адміністрація СІЗО забезпечила проведення медобстеження Александровської в тому обсязі, який передбачають умови установи, але не забезпечила проведення повного медичного обстеження підозрюваної в умовах медустанов міста.

Скарга адвоката задоволена частково — суд наполягає на невідкладному проведенні необхідних медичних обстежень і наданні допомоги.

Нагадаємо, 30 червня Київський районний суд Харкова постановив заарештувати майно екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, вилучене співробітниками СБУ під час обшуку в її квартирі, а в якості запобіжного заходу — взяти підозрювану під варту на 60 днів без права внесення застави. Прихильники та противники головної комуністки Харкова одночасно мітингували під облпрокуратурою з протилежними закликами.

 

comments powered by HyperComments