Александровську судили в закритому режимі (доповнено)

П'ятниця, 22 липня 2016, 16:55
Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід екс-нардепу від КПУ Аллі Александровській.
Александровську судили в закритому режимі (доповнено)

«Прокуратура клопоче про закрите засідання, оскільки на вимогу суду демонструватимуться матеріали кримінального провадження. Для захисту таємниці слідства і свідка. Суд задовольнив клопотання», — цитує «Восточный Дозор» прес-секретаря відомства Віту Дубовик.

На сайті облпрокуратури повідомляють, що Апеляційний суд Харківської області розглянув скаргу захисту екс-нардепа щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Рішення першої судової інстанціїї залишено без змін: підозрювана залишиться під вартою на два місяці.

Нагадаємо, 30 червня Київський районний суд Харкова постановив заарештувати майно екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, вилучене співробітниками СБУ під час обшуку в її квартирі, а в якості запобіжного заходу — взяти підозрювану під варту на 60 днів без права внесення застави. Прихильники та противники головної комуністки Харкова одночасно мітингували під облпрокуратурою з протилежними закликами.

За скаргою адвоката Алли Александровської Олександра Шадріна суд зобов'язав начальника СІЗО надати медичну допомогу підозрюваної. Одночасно з цим справу екс-нардепа розглядає Європейський суд у Страсбурзі.

Свідчення проти Александровської дає одіозний харківський журналіст Андрій Бородавка.

comments powered by HyperComments