У Харкові фальшували каву

П'ятниця, 29 липня 2016, 11:44
До незаконного бізнесу може бути причетний поліцейський.
У Харкові фальшували каву

Як повідомляє прес-служба облпрокуратура, розшукові дії проводилися спільно з ГУ ДФС та оперативними працівниками Управління внутрішньої безпеки ГУ НПУ в області. Правоохоронці викрили підпільний цех де виготовляли та розфасовували розчинну каву відомої торгівельної марки.

"Встановлено, що групою осіб організовано незаконне виготовлення та подальший продаж розчинної кави, якість якої не відповідає стандартам, що заявлені справжніми компаніями-виробниками. Вилучено обладнання для фасування кави, упаковки з логотипами відомих брендів та контрафактну продукцію", - йдеться у повідомленні.

Експерти підрахували, що підпільники ухилилися від сплати податків на суму понад 3 млн. грн. У кримінальному провадженні (за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, ч.3 ст. 212 КК України) процесуально керує прокуратура.

"Наразі тривають першочергові слідчі дії. Перевіряється наявна інформація щодо причетності до вказаної незаконної діяльності діючого працівника патрульної поліції", - повідомляють у прокуратурі.

comments powered by HyperComments