Кривава аварія під Харковом: всі подробиці

П'ятниця, 26 серпня 2016, 23:41
На трасі Чугуїв - Мілове загинули три людини
Кривава аварія під Харковом: всі подробиці

Страшне ДТП під Харковом: автомобіль на повній швидкості в'їхав у бригаду дорожніх робітників. Три людини загинули на місці, ще двоє госпіталізовані. З порізом руки відправлений до лікарні і водій авто. Чому 67-річний чоловік направив машину в гущу людей - зараз з'ясовує слідство.
ДТП сталося 26 серпня, близько о пів на десяту ранку, на автодорозі Чугуїв - Мілове в районі села Коробочкине (Чугуївський район). В цей час там працювала бригада з восьми робочих ДП «Харьковоблавтодор» - встановлювали вздовж дороги сигнальні стовпчики.

Як повідомив "Вечірньому Харкову" начальник відділу профілактичної роботи облуправління превентивної діяльності ГУ НП в Харківській області Олег Никоненко, "дорожні знаки, що попереджають про те, що ведуться дорожні роботи, в тому числі і знаки щодо зниження швидкості, були присутні на місці. Крім того, цю ділянку з двох сторін прикривали два автобуса.

На жаль, ці заходи безпеки не завадили автомобілю, чомусь згорнувшись із зустрічної смуги, врізатися в саму гущу людей.

- Автомобіль Dacia Logan під керуванням 67-річного чоловіка, рухаючись з боку Чугуєва в сторону смт Шевченкове, при невідомих обставинах допустив в'їзд на зустрічну обочину з подальшим наїздом на робочих ДП «Харьковоблавтодор». В результаті три людини загинули на місці, ще двоє спрямовані до Чугуївської районної лікарні. Трохи пізніше туди ж доставили і водія автомобіля - з порізом лівої руки. Він перебував не в шоковому стані, був контактний, але чому його винесло на зустрічну смугу - поки не пояснює. На місці ДТП працює слідчо-оперативна група, причини та обставини ДТП з'ясовуються, - повідомив Олег Никоненко.

У прес-службі Служби автодоріг в Харківській області уточнили: працівники дорожньої бригади, в яку влетів автомобіль Dacia Logan, встановлювали сигнальні стовпчики на тільки відремонтованій ділянці на 18 кілометрі траси Р-07 Чугуїв - Мілове.

- У результаті ДТП загинули три працівника Нововодолазького райавтодору: головний інженер Юрій Леонідович Пелехатий (1964 року народження), робочі Микола Сергійович Яковчішін (1952 року народження), Олександр Володимирович Самолісов (1953 року народження), - кажуть в прес-службі. - У важкому стані в лікарні знаходиться 25-річний Віталій Олександрович Крек. Ще один працівник райавтодору - Сергій Миколайович Кітано (1963 року народження) - після наданої медичної допомоги (у нього переломом ноги) був відправлений додому.

comments powered by HyperComments