Нетверезий харків'янин захопив у полон працівників "швидкої"

П'ятниця, 2 вересня 2016, 10:20
Напередодні, близько 3-ї години ночі, патрульним надійшло повідомлення про напад на працівників бригади швидкої медичної допомоги на вулиці Гвардійців Широнінців.
Нетверезий харків'янин захопив у полон працівників "швидкої"

Оперативно прибувши на місце, полісмени виявили 40-річного громадянина, який закрив співробітників медичної допомоги у себе вдома. Чоловік поводив себе неадекватно, на вимоги патрульних відчинити двері не реагував.

Патрульні прийняли рішення потрапити до квартири через вікно та заспокоїли "буяна". Чоловік знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння та марив.

На місце викликали спеціалізовану бригаду швидкої медичної допомоги, яка госпіталізувала нетверезого із попереднім діагнозом "алкогольний психоз". Як з'ясувалося, бригаду швидкої медичної допомоги викликав батько нетверезого чоловіка через те, що його син марив. Прибувши на виклик, працівники "швидкої" зайшли до квартири, щоб надати хворому медичну допомогу. Проте, коли медики зібралися йти, двері квартири не відчинялися, а чоловік продовжував поводити себе неадекватно. Тому задля власної безпеки працівники "швидкої" звернулися за допомогою до поліції, повідомили у патрульній поліції Харкова.

comments powered by HyperComments