На Харківщині затримали юного мисливця за золотом та телефонами

Понеділок, 5 вересня 2016, 14:00
Зловмисником виявився раніше судимий 19-річний житель міста Південне.
На Харківщині затримали юного мисливця за золотом та телефонами

До чергової частини Харківського відділу поліції зателефонував 53-річний харків'янин. Чоловік повідомив, що біля залізничної станції «Жовтнева», розташованої в селищі Високий, на нього напав невідомий чоловік, побив і заволодів особистими речами - золотим ланцюжком і двома мобільними телефонами.

Правоохоронці затримали нападника. Ним виявився безробітний 19-річний житель міста Південне. Підозрюваний зізнався в скоєному, пояснивши, що таким способом вирішив підзаробити.

Слідством встановлено, що хлопець причетний ще до спроби скоєння крадіжки металевих виробів у 58-річної мешканки міста Мерефа.

Слідчим Харківського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (замах на крадіжку), ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Молодику вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні даних злочинів, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

 

comments powered by HyperComments