На Харківщині двоє чоловіків забили до смерті свого товариша по чарці

Понеділок, 12 вересня 2016, 09:21
Як встановили правоохоронці Вовчанського відділу поліції, чоловіки розпивали алкоголь, потім між ними виникла сварка та бійка. Травми призвели до смерті 32-річного місцевого жителя.
На Харківщині двоє чоловіків забили до смерті свого товариша по чарці

До Вовчанського відділу поліції з лікарні надійшло повідомлення про доставляння до закладу у тяжкому непритомному стані з домоволодіння у смт. Білий Колодязь 32-річного чоловіка. У нього медики констатували закриту черепно-мозкову травму. Наступного дня, не приходячи до тями, постраждалий помер.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка провела огляд території, зібрала речові докази. Під час роботи над розкриттям злочину працівники поліції встановили усі обставини та викрили 32- та 33-річних місцевих мешканців.

З’ясовано, що вони перебували на території подвір'я за місцем мешкання загиблого, вживали спиртні напої. Під час сварки, яка виникла на ґрунті раптових неприязних відносин, нанесли господарю численні удари руками та ногами в область тулуба та голови.

Підозрювані затримані. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

comments powered by HyperComments