Немовля отримало перелом черепа через те, що п’яна матір жбурнула його на асфальт

Вівторок, 27 вересня 2016, 15:48
Харківська місцева прокуратура №4 повідомила про підозру 18-річній жінці за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя).
Немовля отримало перелом черепа через те, що п’яна матір жбурнула його на асфальт

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, мати-одиначка, яка  раніше була судима за крадіжку і відбувала покарання у вигляді іспитового терміну, кинула на асфальт 3-місячного сина, внаслідок чого дитина отримала тяжкі травми голови.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 24 вересня близько 23:00 п’яна жінка з дитячим візком, де лежав її син, прийшла до кафе. На літньому майданчику вона чіплялася до відвідувачів і вимагала, щоб ті пригостили її спиртним. Після того, як їй відмовили, п’яна жінка стала конфліктувати з барменом. Під час сварки горе-мати схопила з візка сина і жбурнула його в бік бармена. Хлопчик упав на асфальт, вдарившись головою об бордюр. Закрита черепно-мозкова травма, гематома та перелом черепа – такий попередній діагноз лікарів.

Максимальна санкція статті – 8 років позбавлення волі.

Наразі про цей факт повідомлено в районну службу у справах дітей для вирішення питання про позбавлення матері батьківських прав.

Досудове розслідування перебуває на контролі місцевої прокуратури, повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

comments powered by HyperComments