На Харківщині пенсионер вбив дружину і заховав її тіло

Середа, 28 вересня 2016, 14:49
Правоохоронці Красноградського відділу поліції викрили у скоєнні особливо тяжкого злочину 72-річного чоловіка. Зловмисник під час сімейної сварки вбив дружину, після чого заховав тіло.
На Харківщині пенсионер вбив дружину і заховав її тіло

Про зникнення жінки повідомила дочка потерпілої. Вона розповіла, що за добу до цього спілкувалася з матір’ю. Коли та не прийшла на роботу, занепокоїлася та відразу звернулася до поліції.

За вказаною адресою негайно виїхало керівництво та слідчо-оперативна група. При огляді помешкання та подвір’я співробітники поліції виявили замиті сліди крові. Як розповів чоловік, після конфлікту дружина пішла з дому.

В результаті розшукових заходів поліція все ж знайшла тіло 69-річної жінки в сараї, з численними забиттями голови та колотими ранами в серці.

Дізнавшись, що тіло знайшли, чоловік розповів, що між ними виникла суперечка, в ході якої він декілька разів вдарив потерпілу головою об одвірок дверей, вона втратила свідомість та впала на підлогу, тоді він кухонним ножем наніс декілька ударів в серце. Від отриманих травм жінка померла на місці. Після скоєння злочину зловмисник заховав тіло у сараї.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

comments powered by HyperComments