У Харкові грабіжник зі «стажем» втринадцяте вирушить до в'язниці

Середа, 5 жовтня 2016, 22:20
Тільки за три місяці 2015-го року «домушник» здійснив 10 пограбувань осель, загалом вартість украденого за всі роки становить 60 тис. грн.
У Харкові грабіжник зі «стажем» втринадцяте вирушить до в'язниці

Як повідомляють у прес-службі прокуратури Харківської області, зловмисник орудував переважно в Холодногірському та Основ’янському районах. В оселі він потрапляв через вікна та двері, відриваючи замки  відверткою. Крав переважно побутову техніку, коштовності, гроші. Речі потім розпродував або здавав у ломбард.

Грабіжником виявився 41-річний мешканець Зміївського району. Грабувати почав ще в 1992-му. Ленінський район визнав його винним за ч. 3 ст. 185 УК України «крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище».

Нині вирок ще не вступив в силу, оскільки є час на апеляційне оскарження. Злочинцю загрожує 4 роки ув’язнення.

Нагадаємо, що на Харківщині за останній час це не поодинокий випадок пограбування осель. У вересні цього року поліція в Слобідському районі Харкова прямо на місці злочину затримала 33-річного чоловіка, який зайшов у квартиру харків’янки і викрав мобільний телефон та гроші. На ХТЗ трапився аналогічний інцидент — грабіжник оманливим шляхом потрапив у квартиру до пенсіонера, жорстоко побив його та виніс сім старовинних латунних ікон.

comments powered by HyperComments