Харківський водій протягнув поліцейського по вулиці

Вівторок, 22 листопада 2016, 11:35
Влітку цього року в Харкові водій протягнув по вул. Ярослава Мудрого поліцейського
Харківський водій протягнув поліцейського по вулиці

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними правохоронів, у серпні поточного року на перехресті вул. Пушкінська та вул.  Ярослава Мудрого у м. Харкові патрульні зупинили автомобіль "Nissan X-Trail". Вони повідомили водію, що рух по вул. Ярослава Мудрого тимчасово перекритий, наноситься розмітка на пішохідний перехід.
 
Однак чоловік проігнорував вимоги поліції та продовжив рух. Його зупинив інший поліцейський. Він попросив водія пред'явити документи. Останній, ігноруючи вимоги правоохоронця, затиснув йому руку автомобільним склом та почав рух, поступово збільшуючи швидкість. Коли інспектор впав на дорогу, зловмисник втік з місця події.
 
Харківська місцева прокуратура №2 скерувала до Київського районного суду м. Харкова обвинувальний акт за фактом опору працівнику правоохоронного органу (ч.2 ст.342 КК України). 23-річному водію загрожує до двох років позбавлення волі. Наразі позов знаходиться на розгляді суду.

Нагадаємо, в  Харківській області викрито педагога однієї з шкіл-інтернатів, яка хотіла продати дитину. Наразі, встановлено, що жінка за 10 тис. доларів США намагалася продати 13-річну вихованку.

comments powered by HyperComments