Рецидивіст позарився на підстаркуватого піонера

Субота, 3 грудня 2016, 07:41
«Вкрав, випив – в тюрму. Романтика!»: житель Харківської області після виходу з тюрми знову скоїв злочин.
Рецидивіст позарився на підстаркуватого піонера

Правоохоронцями встановлено, що 45-річний чоловік, який влітку звільнився з місць позбавлення волі, заволодів чужим майном.

До чергової частини Харківського відділу поліції звернулася 31-річна мешканка селища Високий, яка повідомила, що з її гаража вкрали автомагнітолу.

В результаті проведених розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний житель селища Південне, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Свій вчинок чоловік пояснив скрутним матеріальним становищем. Встановлено, що за відсутності господарів він просочився на територію подвір'я, побачив відчинений гараж і поцупив автомагнітолу. Викрадене планував продати. Речовий доказ вилучено та повернуто власниці.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Чоловікові вже вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні цього злочину, поінформував відділ комунікації поліції Харківської області.

Що таке касети – нормальні люди вже давно забули... Що таке касетна магнітола – тим паче... Мабуть, отой чолов'яга, котрий відсидів кільканадцять років (але не зрікся!), не втямив, що цей технічно відсталий непотріб у вигляді магнітоли «Піонєр» годиться тільки... в музей...

Отже, знову сидітиме... Схоже, йому там комфортніше. 

 

 

comments powered by HyperComments